U želji da svojim kupcima i budućim stanarima osiguramo što kvalitetnije življenje, izabrali smo vrhunsku opremu uglednih proizvođača:
- talijanske keramičke pločice i sanitarije (Flaminia, Florim, Gessi, Jacuzzi)

- grijanje njemačke tvrtke Viessmann (radijatori i plinski uređaj za pogon)

- vrhunska PVC vanjska stolarija (Rehau) i unutarnja od furniranog drveta (Finiš d.o.o.)

- protuprovalna vrata Marin

- portafon

- priprema za klima-uređaj

Flaminia se proizvodnjom sanitarija bavi od 1954.g. te se danas nalazi među vodećim talijanskim proizvođačima keramike. Pri dizajnu proizvoda uvijek nanovo uspješno spajaju tradiciju i najnoviju tehnologiju, stvarajući harmoniju kupaonice.
01
SPRINT umivaonik i wc školjka
Najveći talijanski proizvođač slavina, Gessi, prvi u svijetu proizveo je slavinu koja omogućuje da voda zadrži svoje karakteristike i kvalitetu, što potvrđuje i certifikat Ministarstva zdravstva.
02
OZONE - umivaonik
Specijalizirani za „wellness“ i kupaonice, ovo je ime poznato diljem svijeta. Brend koji već pedeset godina uvodi novosti na svjetsko tržište, temelji svoje inovacije na praćenju trendova i najnovije tehnologije uspješno ih usklađujući. Proizvodi Jacuzzi daju novu vrijednost vašoj kupaonici, pretvarajući je u oazu.
03
Njemačka tvrtka Viessmann jedan je od vodećih svjetskih proizvođača opreme iz područja tehnike grijanja. Tvrtka već dugi niz godina ostvaruje razvojne projekte koji za ovu granu djelatnosti predstavljaju smjernice, kako na području klasične tehnike grijanja tako i na području obnovljivih izvora energije.
04
VITOPEND 100 - Zidni plinski uređaj za pogon ovisan ili neovisan o zraku u prostoru 10,5-30 kW
05
cijevni radijatori u kupaonicama
06
pločasti radijatori u sobama
Četrdesetogodišnje iskustvo jamči postojanost kvalitete i tradicije u proizvodnji vanjske i unutarnje stolarije. U proizvodnim pogonima proizvodi se namještaj, sobna, protuprovalna vrata, drvenu, alu i PVC stolariju.
07
sobna vrata
PVC vanjska stolarija s roletama
. Broj komora: tehnika s 5 komora s dodatnom toplinskom izolacijom

- Toplinska izolacija: K= 0,71 W/m2K, U-vrijednost= 0,8 W/m2K

- Institut za izgradnju pasivnih zgrada iz Darmstadta certificirao je prozore iz programa REHAU Clima-Design kao "komponente namijenjene za pasivne objekte"

- Zvučna izolacija: visina izolacije do klase 4 (VDI 2719)

- Protuprovalna zaštita: otpornost do klase 2 (DIN V ENV 1627)

- Nepropusnost za zrak i olujnu kišu: zahtjev opterećenja do grupe C (DIN 18055)