Na blago uzdignutoj padini veličine 2000 m2 planiramo izgraditi dvije stambene građevine. Parcela orijentacije sjevero-istok jugo-zapad nalazi se u blizini tramvajske i autobusne stanice, vrtića, škole, doma zdravlja, apoteke i dobro opskrbljene trgovine sa namjernicama, a sve u podnožju Medvednice.
Ulazna vrata
Protuprovalna
Sobna vrata
Sva sobna vrata su u punoj visini etaže, od poda do stropa, stolarske radioničke izrade , završno obrađena PU lakom, sa dovratnikom u punoj širini zida. Vrata kupatila i WC-a sa WC bravama.
Vanjska stolarija
PVC stolarija iz 4 komornih profila 2 brtve. Ustakljenje IZO-staklom 5-14-4, vanjsko staklo je zatamnjeno. Rolete su eslinger PVC sa ugradbenim automatom, dok se u dnevnom boravku rolete izvode sa elektro-motorom.
Podovi
Parketi su JATOBA . Završna obrada parketa načinjena je lakom visokog sjaja. Uzazidni sokl profiliran od odgovarajućeg masiva, visine od 6 do 8 cm.
Kupaonice
Keramičke pločice su uvoz iz Italije, bojom, izgledom i načinom slaganje slijede trenutne trendove u dizajnu. Sanitarna oprema je bijele boje proizvod HATRIA, JACUZI i FLAMINIA Italija. Kupaonska armatura su proizvodi vodećeg svjetskog proizvođača GESSI. Vodokotlići su ugradbeni podžbukni. Tuš-kabine opločene su sa 3 strane, sa podžbuknom armaturom i odklopno-kliznom stijenom od kaljenog stakla . U svim kupaonicama izvedena je drvena masivna ploča sa ugrađenim umivaonikom, a ispod nje se nalaziti priključci za perilicu rublja.
Grijanje
Grijanje je etažno plinsko sa kombi bojlerom proizvod VIESSMANN. Razvod je podžbukni. Radijatori su KERM-ijevi sa termoregulacijskim ventilima bijele boje. Digitalni termostat.
Dnevni boravak
Prostrane klimatizirane prostorije u kojima je puno svjetlosti zahvaljujući balkonskim harmo stijenama i kutnim prozorima. Izvedeni su priključci za radijsku, zemaljsku i satelitsku antenu.
Balkon
Opločeni su keramičkim pločicama u skladu sa bojom fasade. Ograde su dijelom zidane, a dijelom od INOX profila sa ispunom od sigurnosnog satiniranog stakla.
Stan - ostalo
Stanovi u prizemlju imaju izvedena alarmni sustav , drvene pregrade u visini od 2,00 m prema susjedima , te čelične prema ostatku parcele.
Uređenje parcele
Ograda visine od 120 do 180 cm. Daljinsko otvaranje kliznih vrata kolnog ulaza za objekt G2 - sjeverni objekt. Parkirna mjesta objekta G1 su čuvana parkirnim podiznim rampama na daljinsko upravljanje elektromotora. U dijelu parcele postavljena je oprema za odmor i rekreaciju: roštilj, sjenica, ljuljačka, sa stazama opločenih kamenom u podsljemenskom stilu.
Kuhinje
Izvode se kao integrirani dio dnevnog boravka, te se od njega odvajaju sa šankom i nadšankom u koji je postavljena halogeno rasvijeta. U kuhinji se pod opločuje kamenom PLANO ili keramičkim pločicama u cijelosti, dok se zid opločuje u visini od 80 do 140 cm od gotovog poda. Izvode se priključci za sudoper, struja i plina za štednjak.
Kao i uvijek zgrade, opločenja, uređenje parcele ćemo izvesti sa najvećom pažnjom kako u stabilnosti i čvrstoći građevina, tako i pri izvedbi izolacija i završnih obrada, te opločenja parkirališta, pješačkih staza i prometnih površina.
S ponosom spominjemo naše završene projekte: Grabešćak 1c, Istarska 47b, II Maksimirsko naselje 4, Kozarčeva 18b , Bukovačka cesta 135, Medvedgradska 10 i Bukovačka cesta 135a.